Mrt

''Türk olmak gurur duymaktır,şanlı bir tarihe sahip olduğun için .Türk olmak özgür olmaktır;hürriyeti damarlarında taşıdığın için.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. yıldönümü kutlama programı velilerimizin katılımıyla kutlandı.Öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı çoşkuyla söylediler.

Mrt

Okul rehber öğretmeni Fatime Şahin tarafından Psikososyal Destek Programı kapsamında Kayıp ve Yas konulu öğretmen bilgilendirme oturumu gerçekleştirildi.

Mrt

Okul rehber öğretmenimiz Fatime ŞAHİN tarafından Psikososyal destek programı kapsamında kayıp ve yas konulu aile bilgilendirme oturumu gerçekleştirildi.

Mrt

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimi Özlem Bulkan Filiz  okulumuzu  ziyaret ederek diş fırçalamanın önemi ve doğru diş fırçalamayı anlattı.Diş Hekimi Özlem Bulkan Filiz'e Teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Rehber Öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Fatime ŞAHİN tarafından Psikososyal Destek Programı kapsamında Deprem konulu aile bilgilendirme oturumu gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okul rehber öğretmeni ve psikolojik danışmanı Fatime ŞAHİN tarafından psikososyal destek programı kapsamında deprem konulu öğretmen bilgilendirme oturumu gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuzda sergilenen Hacivat -Karagöz kukla gösterisinde  öğrencilerimiz eğlenerek güzel vakit geçirdiler.

Ock

Okulumuz öğretmenleri öğrencileri ile yapmış oldukları eGüvenlik çalışmalarI doğrultusunda 145 puanla eSafety Label bronz etiket almışlardır.öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.
linki tıklayınız

Ock

Önem projesi kapsamında Bana bir  Masal Anlat etkinliğinde Öğretmenimiz Gül UĞURLU AKDENİZ ''Minik Serçe ''masalını anlattı. Etkinliğe katkılarından dolayı öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

"Türk milletinin büyük kahramanı Gazi 'ü vefatının 84. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz."

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni ve psikolojik danışmanı Fatime Şahin tarafından okulumuz öğretmenlerine yönelik "Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Siber Zorbalık konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Öğretmenimize sunumu için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni ve psikolojik danışmanı  Fatime Şahin tarafından velilerimize "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu semineri gerçekleştirildi. Öğretmenimize ve eğitime katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

23.05.2022 Pazartesi günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kocaeli eTwinning ödül töreninde; Goncagüller Anaokulu 2020 / 2021eğitim öğretim yılındaki eTwinning projelerindeki başarılarından dolayı;

Hatice Eren Ersoy 1 Avrupa 1 Ulusal

Fatime Şahin 1 Avrupa 1 Ulusal

Nurten Yücel 2 Ulusal

Figen Yiğit 1 Ulusal

Meltem Ilı 1 Ulusal

Gamze Eçen 1 Ulusal

kalite etiketi ile ödüllendirildi. Projelerde görev alan tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz...

Nis

Sabahçı 4 yaş grubu Uçan balonlar sınıfı öğretmeni Nurten Yücel öğrencileri ile birlikte yürüttükleri ''Sağım Solum Kodlama Projesi' ni  tamamladılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize kalite etiketi sürecinde başarılar diliyoruz.