KIZILAY HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Kızılay'ın amacı, her nerede görülür ise , hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmak, insanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye uğraşmaktır.Türk Kızılayı, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilkyardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunar.Okullarda her yol 29  Ekim -4 Kasım  tarihlerinde Kızılay haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır Okulumuzda Kızılay haftası ile ilgili bir çok etkinlik yapıarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışıldı .Tüm sınıf öğretmenlerimizi ve etkinliğe katılan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yoksullara yardım eden

Kara günde yanımıza gelen

Evsizlere çadır ve aş veren

Yardım eden Kızılay.