Gölcük Goncagüller Anaokulu

ATATÜRK MAHALLESİ SABİHA GÖKÇEN CADDESİ NO35 DEĞİRMENDERE/GÖLCÜK/KOCAELİ
Vizyon
Öğrenmeyi seven, kendine güvenen, aile ve insan sevgisini benimseyen öğrenciler yetiştiren, eğitimi ve öğretimi çağdaş bir anlayışla ileriye taşıyan ,geleceğin liderlerini yetiştiren bir kurum olmak.
Misyon
Her ortamda ve her durumda başarılı olmak için çalışan,Milli bilince ve milli değerlere sahip, Atatürk ilkelerine saygılı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı,sorumluluk sahibi,dürüst,kendi hakkını arayan,başkasının hakkını koruyan, ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için gayret eden,geleceğe yön veren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Başarılar
BAŞARILARIMIZ 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılında Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışması İlçe genelinde 1.Ödülü / 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılında Cumhuriyet Bayramı Resim Yarışmasında İlçe 1.ödülü ve İlçe 2.Ödülü /2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında Resim Yarışmasında İlçe 1.Ödülü kazanılmıştır.2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılında "Cumhuriyet Meşalesi" konulu Resim Yarışmasında İlçe genelinde 1.ödülü ve 3.ödülü,10 Kasım "Canım Atam "konulu resim yarışmasında 2.lik ödülü kazanılmıştır.24 Kasım "Bir Çiçektir Öğretmenim "konulu resim yarışmasında 2.lik ödülü alınmıştır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SABAH GRUBU:08.00-13.00 ÖĞLEN GRUBU:13:00-18:00
Doğlagaz
Okulumuza ulaşım şehir içi araçlarıyla sağlanmaktadır.
Okulumuza Servis yapılmaktadır.
Atatürk Mah. Sabiha Gökçen Cad. No : 35 Değirmendere - Gölcük / KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezine 20.2 km süre olarak 24 dk uzaklıkta, ilçe merkezine 3.8 km süre olarak 7dk uzaklıktadır.
Sınav yapılmamaktadır.
Geleneksel Çocuk Oyunları.
Deney Günleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları
E- Twinning Projesi, Tema Projesi, Orman Okulları Projesi, ÇEDES Projesi , ÖNEM Projesi.Dilimizin Zenginlikleri Projesi,100 Güne 100 Oyun Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okul müdürü Fatma KÖROĞLU 2022 Yılında İspanya/Madrid'de İşbaşı Gözlem faaliyetine katılmıştır.
KÜTÜPHANEDE BULUNAN KİTAP SAYISI 590